Böcker av Ann Helena Rudberg

I ormbärarens tid av Ann Helena Rudberg

Innan glädjen infinner sig

Innan glädjen infinner sig handlar om en del dödsfall och ganska mycket om elände. Det blir så när man har levt länge och upplevt mycket. Hur tar man sig då vidare och lyckas leva själv efter allt detta? Det är den ständiga frågan och en del orkar inte heller utan lämnar frivilligt livet. Men meningen med det hela tror jag är att leva tills döden kommer av sig självt. Inte påskynda att livet tar slut. För under och bortom detta mörka finns alltid glädjen och det handlar om att inse detta.

Glädjen är oss given som gåva och även om vi ibland kan förmörkas till sinnet av världens elände så är det inte meningen att förtröttas och sluta leva. Om vi råkar ut för oväntade dödsfall hos våra nära och kära så kan dessa även sägas ha en fördold mening och kan vara menade att hjälpa oss att gå vidare genom sorgearbetet och inse att trots allt så finns glädjen där som inre sfär av ljus i oss.
Beställ här
Adlibris
BokusI ormbärarens tid av Ann Helena Rudberg

I ormbärarens tid

I ormbärarens tid är en berättelse som sträcker sig genom århundradena. Det är allas vår historia skildrad genom en författares psyke. Boken ger konkret svar på frågan vem är jag? Vad gör vi här på jorden? Varför måste vi veta något om våra rötter? Det är en skildring med egendomslösa torpare i centrum. En mormor och en morfar och deras tio barn.
Beställ här
Adlibris
BokusMarilyn Monroe

Marilyn Monroe
– Min berättelse

En berättelse om Marilyn Monroes liv skriven i jagform med en upplösning av den gåta som finns i slutet av hennes liv. Begick hon självmord eller blev hon mördad? Här är svaret.
Beställ här
Adlibris
BokusEtt sekel av tystnad – Ann Helena Rudberg

Ett sekel av tystnad

Det här är berättelsen om vad som har hänt en släkt och en familj skriven i dagboksform mellan åren 2003-2005. Sverige gick igenom stora förändringar både under 90-talet och under 00-talet vilket beskrivs här genom det vardagliga i en familj och genom vad som hände på regeringsnivå. Hur allt hänger samman och hur dessa beslut påverkade en familj.
Beställ här
Adlibris
Bokus